» Інформація » Ірина Сех та Володимир Харчук привезли військовим, які беруть участь в АТО, 5 тонн продуктів та 20 тонн мінеральної води

Ірина Сех та Володимир Харчук привезли військовим, які беруть участь в АТО, 5 тонн продуктів та 20 тонн мінеральної води

Автор: admin1 от 2-07-2014, 10:19
 (голосів: 0)

Ірина Сех та Володимир Харчук привезли військовим, які беруть участь в АТО, 5 тонн продуктів та 20 тонн мінеральної водиГолова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех та заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук відвідали українських військових у Дніпропетровську та в Запорізькій області. Вони привезли бійцям понад 5 тонн продуктів і засобів гігієни, 20 тонн мінеральної води та деяке технічне обладнання.
У Дніпропетровську вони зустрілися із льотчиками, зокрема вертолітниками 16-ї окремої бригади армійської авіації, яка дислокується в Бродах. На зібранні були присутні, окрім військових, місцеві жителі, які, за словами льотчиків, їх дуже підтримують.
Ірина Сех, виступаючи перед зібранням, передала вітання воякам із Львівщини. “Ми дуже переймаємося вашою долею. У кожному домі моляться, щоби ви повернулися живими й здоровими. І водночас ми дуже пишаємося вами – мужніми воїнами, які, ризикуючи життям, захищають нас від агресора. При нагоді я хочу подякувати дніпропетровцям за те, що ставляться до наших хлопців, як до своїх синів, підтримують, допомагають їм. Це свідчення того, що українці – єдині, що всі ми прагнемо якнайшвидшої перемоги над ворогом та гідного життя на своїй землі”, – зазначила Ірина Сех.
У частині, яка зазнала великих людських втрат – за час АТО загинуло восьмеро льотчиків, боронять державу справжні аси. Вони доставляють вантажі й військових в найгарячіші точки і головне – вивозять поранених.
На замовлення вояків, окрім продуктів та інших необхідних речей, привезли державні прапори та вишивані рушники. Отець-капелан Богдан Вихор роздав воякам вервечки та образки.
Далі вирушили в Запорізьку область, в розташування 30-ої механізованої бригади, що з Новограда-Волинського. Окрім продуктів, привезли воякам 20-тонну фуру мінеральної води, якій тут дуже зраділи, бо питна вода в тій місцевості дуже поганої якості.
Львівська обласна державна адміністрація висловлює вдячність підприємствам та організаціям, які долучилися до збору гуманітарного вантажу для військових-учасників АТО.

Ірина Сех та Володимир Харчук привезли військовим, які беруть участь в АТО, 5 тонн продуктів та 20 тонн мінеральної води

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua