» Інформація » Районний конкурсний комітет з пасажирських перевезень визначив переможців

Районний конкурсний комітет з пасажирських перевезень визначив переможців

Автор: admin2 от 8-08-2014, 14:10
 (голосів: 0)

Районний конкурсний комітет з пасажирських перевезень визначив переможців8 серпня відбулося засідання районного конкурсного комітету з проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Головував перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. Він зазначив, що протягом всього періоду конкурсний комітет працював відкрито та прозоро. Завдання конкурсу — забезпечення мешканців перевезеннями у громадському транспорті, надання пасажирам якісних послуг.

Секретар конкурсного комітету Валерій Овчаренко оприлюднив подані до комітету скарги та запити, ознайомив присутніх із результатами попереднього обстеження наявності відповідної бази, фахівців та транспорту на підприємствах, які зголосилися до участі в конкурсі. Він, також, інформував про подані ДАІ матеріали щодо кількості ДТП з участю транспортних засобів перевізників.

Було відкрито конверти із заявами про участь у конкурсі на оголошених маршрутах.

Згодом засідання перейшло до закритого режиму роботи. В результаті голосування переможцем на першому об'єкті конкурсу стало МКП “Транс-Екіпаж”, на другому — ТОВ “Канзас”, на третьому — МПП “Транспортник”. Через невідповідність умовам до конкурсу не були допущені ТОВ “Львівське АТП - 14 631” та ВАТ “Самбірське АТП - 14 608”.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua