» Інформація » Соціальна робота як вид соціальної діяльності

Соціальна робота як вид соціальної діяльності

Автор: admin2 от 27-10-2014, 11:04
 (голосів: 0)

Соціальна робота як вид соціальної діяльностіДрогобицький районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з спеціалістами Дрогобицького МВ КВІ УДПтСУ у Львівській області до Дня працівника соціальної сфери України організувавзустріч з особами, які відбувають покарання без позбавлення волі на тему: « Соціальна робота як вид соціальної діяльності».

Основна мета заходу інформування осіб, які відбувають покарання без позбавлення волі про те, що соціальна робота служить меті самоорганізації, самопізнання, самоствердження тої чи іншої спільноти (територіальної громади), утворенню сприятливіших умов життя і виживання, захисту прав та інтересів. Це сприяє виявленню зв’язку і контактів між людьми, що посідають різне становище у суспільстві та його соціальній структурі, формує простір для соціального партнерства, життєзабезпечення соціальних груп, колективу, сім’ї, індивіда.

Соціальний працівник-це посередник між суспільством, соціальною групою, сім’єю та індивідом. Він працює на межі особистого і громадського і, головним чином, там, де виникають ускладнення. Головне завдання соціального працівника - в тому, щоб допомогти громадянам, сім’ї, соціальним групам, що опинилися у скрутному становищі, розібратися в ситуації і знайти вихід, використовуючи особисту ініціативу, власну працю та наявні ресурси.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua