» Інформація » Семінар у Стебницькому міському центрі зайнятості на тему: «Знання трудового законодавства – вимога сьогодення»

Семінар у Стебницькому міському центрі зайнятості на тему: «Знання трудового законодавства – вимога сьогодення»

Автор: admin2 от 20-03-2015, 09:10
 (голосів: 0)

Семінар у Стебницькому міському центрі зайнятості на тему: «Знання трудового законодавства – вимога сьогодення»19 березня державний інспектор з питань праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Львівській області Мирон Лизан провів семінар для безробітних у Стебницькому міському центрі зайнятості, на тему:«Легальна зайнятись, внесення нових штрафних санкцій щодо порушень законодавства та відповідальність роботодавця у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» від 28.12.2014р.

На семінарі були присутні громадяни, які шукають роботу.

Роз’яснено інформацію щодо мораторію на проведення перевірок інспекторами Територіальної державної інспекції з питань праці. М. Лизаном надано роз’яснення щодо змін у законодавстві, зокрема, щодо оформлення трудових відносин, обліку робочого часу, внесення нових штрафних санкцій щодо порушень законодавства та відповідальності роботодавців, у зв'язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці». 

Основна увага була звернена на недоліки виплати заробітної плати в «конвертах», як доволі короткотермінової вигоди, яка виключає можливість отримання державних соціальних гарантій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua