» Інформація » У Львівській ОДА розпочав роботу офіс з адмінреформи

У Львівській ОДА розпочав роботу офіс з адмінреформи

Автор: admin2 от 1-05-2015, 10:20
 (голосів: 0)

У Львівській ОДА розпочав роботу офіс з адмінреформиУ Львівській області у четвер, 30 квітня, відкрили Офіс з питань впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування, децентралізації повноважень органів виконавчої влади.

Офіс розташовуватиметься у приміщенні Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18) і на першому етапі  надаватиме організаційну, консультативну, інформаційну допомогу райдержадміністраціям, райрадам і громадам у питаннях створення територіальної основи місцевого самоврядування на базовому рівні.

Першочергово Офіс реформ спільно із райдержадміністраціями та радами із залученням громади повинен розробити проект перспективного плану формування територій громад, затвердити їх на сесії обласної ради та подати до Кабінету міністрів та Міністерства регіональної політики та будівництва.

Окрім цього, Офіс реформ проводитиме круглі та дискусійні столи, семінари, тренінги з питань формування спроможних територіальних громад у районах області, інформуванням мешканців і висвітленням упровадження реформи у ЗМІ.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua