» Інформація » Покриття різниці в тарифах — як один із варіантів допомоги Бориславському водоканалу

Покриття різниці в тарифах — як один із варіантів допомоги Бориславському водоканалу

Автор: admin2 от 10-06-2015, 10:57
 (голосів: 0)

Покриття різниці в тарифах — як один із варіантів допомоги Бориславському водоканалуЗа дорученням голови райдержадміністрації Максима Лісогора фахівці РДА спільно з Дрогобицькою податковою інспекцією опрацювали один із шляхів вирішення фінансових проблем Бориславводоканалу. Йдеться про можливість покриття різниці в тарифах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. № 375 «Питання погашення у 2015 році заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню».

Відповідно до цієї Постанови обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах в цілому для Львівської області складає 136 837,7 тис. грн..

Владі м. Борислав та КП «Бориславводоканал» доведена необхідність опрацювати цей механізм, про що повідомити обласну адміністрацію.

Також завдяки скоординованим діям голови облдержадміністрації Олега Синютки і голови райдержадміністрації Максима Лісогора вдалося запобігти черговому відключенню водоканалу електроенергії. Як відомо, прокуратура Львівської області 8 червня поточного року розпочала кримінальне провадження стосовно службових осіб ПАТ «Львівобленерго» через протиправне відключення КП «Бориславводоканал» від енергопостачання.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua