» Інформація » Громадянам, які отримують субсидії, повертатимуть до 70% кредиту на купівлю негазових котлів

Громадянам, які отримують субсидії, повертатимуть до 70% кредиту на купівлю негазових котлів

Автор: admin2 от 28-08-2015, 10:38
 (голосів: 0)

Громадянам, які отримують субсидії, повертатимуть до 70% кредиту на купівлю негазових котлівКабінет Міністрів України збільшив максимальний розмір компенсації вартості тіла кредиту, взятого на купівлю негазових котлів та утеплення житла, для громадян, які отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Відтепер малозабезпечені верстви населення зможуть скористатися державною програмою з енергоефективності та отримати компенсацію 70% від суми кредиту на енергозбереження.

Зокрема, відшкодовуватимуть кредити, взяті для придбання котлів з використанням будь-яких видів палива та енергії (за винятком природного газу та електроенергії (крім електричного теплоакумуляційного обігріву та гарячого водопостачання) та відповідного додаткового обладнання, але не більш як 12 000 гривень за одним кредитним договором, а також для придбання енергоефективного обладнання та матеріалів, але не більш як 14 000 гривень.

Відповідна постанова Кабінету Міністрів України №614 від 12.08.2015 року оприлюднена у четвер,  27 серпня.

Реалізацію механізму підтримки населення у здійсненні енергоощадних заходів на Львівщині здійснюють АТ «Ощадбанк» та АБ «Укргазбанк».

Консультацію про порядок отримання компенсації за кредитами, отриманими на придбання  енергоефективного обладнання та матеріалів, можна отримати у Державному агентстві з енергоефективності та енергозбереження України, зателефонувавши в Call-центр за тел.: (044) 296-71-60, 559-24-95, 292-32-57.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua