» Інформація » Українська книга живе і вона переможе, - Олег Синютка на відкритті Форуму видавців

Українська книга живе і вона переможе, - Олег Синютка на відкритті Форуму видавців

Автор: admin2 от 10-09-2015, 15:18
 (голосів: 0)

Українська книга живе і вона переможе, - Олег Синютка на відкритті Форуму видавцівФорум видавців – це знакова подія не лише для Львівщини, а й для всієї України та Східної Європи, - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка у четвер, 10 вересня, під час урочистого відкриття 22 Форуму видавців у Львові.

"Хочу подякувати видавцям за те, що ви з нами, читачам, бо без них українська книга не мала б такого розвитку, піднесення і стимулу, - підкреслив Олег Синютка. - Українська книга живе і вона переможе”.

Керівник Львівщини зачитав привітання з нагоди відкриття 22 Форуму видавців від Президента України Петра Порошенка. "Цей унікальний захід щороку збирає письменників, громадських діячів, читацьку спільноту, щоб в наукових і творчих дискусіях обговорити перспективи розвитку держави, у мистецьких акціях та зустрічах репрезентувати українську книгу та її авторів. Нація, яка шанує книгу, творить слово, розвиває національні та європейські цінності – непереможна", - йдеться у привітанні.

В урочистих заходах також взяв участь віце-прем'єр міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко.

Нагадаємо, що Форум видавців проходитиме у Львові з 10 до 13 вересня. Цьогорічний Форум видавців очікує на щонайменше 1000 учасників – авторів та видавців з 22 країн світу. Заплановано 1428 різноманітних заходів. Традиційно відбудуться Дитячий Форум, фестиваль "Книгоманія", Літературний фестиваль та Бібліофорум. Сьогодні у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочиста церемонія нагородження премії "Найкраща книга Форуму – 2015", на яку номіновано 467 книжок від 87 видавництв. Початок о 19.00.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua