» Інформація » У понеділок молодь запрошують на семінар з люстрації

У понеділок молодь запрошують на семінар з люстрації

Автор: admin2 от 17-12-2015, 14:29
 (голосів: 0)

У понеділок молодь запрошують на семінар з люстраціїНаступного понеділка, 21 грудня представників молодіжних громадських організацій Львівщини запрошують на семінар "Законна люстрація", який о 17:00 год. розпочнеться у Львівському обласному молодіжному центрі (вул. Липинського, 54). Молодим людям розкажуть про особливості люстрації, а також участь громадськості в цьому процесі.

Загалом учасники семінару розглянуть теоретичні та практичні аспекти, зокрема чинне законодавство і міжнародну сферу люстрації, проаналізують судові справи в Україні та досвід громадської дії в процесі люстрації. Організатори також обіцяють вільне та цікаве спілкування, під час якого слухачі зможуть обговорити усі проблемні ситуації.

Захід організовує управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації спільно із регіональним фондом "Право і демократія" в рамках реалізації інформаційної кампанії проекту USAID "Cправедливе правосуддя".

Семінар відбуватиметься з метою підвищення рівня правової освіти молоді, недопущення так званої "смітникової люстрації" та усвідомлення власної ролі і значення у житті суспільства та відповідальності за долю своєї держави.

За детальною інформацією просимо звертатися до головного спеціаліста управління молоді та спорту Львівської ОДА Софії Курман, за номером телефону: (068) 5121268.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua