» Інформація » Дрогобицька райдержадміністрація готова підтримати бажаючих взяти в оренду ставки

Дрогобицька райдержадміністрація готова підтримати бажаючих взяти в оренду ставки

Автор: admin1 от 22-02-2016, 15:08
 (голосів: 0)

Дрогобицька райдержадміністрація готова підтримати бажаючих взяти в оренду ставкиСьогодні, 22 лютого, голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор провів нараду, на якій розглядалось питання надання в користування на умовах оренди ставків, що знаходяться на території району. Начальник Дрогобицького управління водного господарства  Георгій Демчук інформував, що відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА «Про надання у користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих за межами населених пунктів на території Львівської області», орендодавцем таких об’єктів є Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, тобто весь пакет документів необхідно відправляти саме в цей Департамент.

На території Дрогобицького району та міст Дрогобича Трускавця, Борислава і Стебника знаходиться 16 озер, 216 ставків та три водосховища. На сьогоднішній день з 216 ставків десять перебувають в оренді, 49 ставків перебувають в постійному користуванні юридичних або фізичних осіб і 14 ставків знаходяться у власності. Таким чином, решту 143 ставки можна надавати в користування на умовах оренди.

Максим Едуардович запевнив, що райдержадміністрація буде сприяти усім бажаючим взяти в користування на умовах оренди ставків, що знаходяться на території району.

Нагадаємо, що з 01.07.2013 р. діє Закон України «Про аквакультуру», який регламентує порядок надання водних об’єктів в користування на умовах оренди, згідно якого орендодавцем водних об’єктів, які розташовані поза межами населених пунктів є обласні адміністрації, а водних об’єктів, які розташовані в межах населених пунктів – відповідні сільські, селищні та міські ради.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua