» Інформація » В РДА йде підготовка до засідань Колегії райдержадміністрації та сесії районної ради

В РДА йде підготовка до засідань Колегії райдержадміністрації та сесії районної ради

Автор: admin1 от 23-02-2016, 15:47
 (голосів: 0)

В РДА йде підготовка до засідань Колегії райдержадміністрації та сесії районної радиВ понеділок, 22 лютого, голова Дрогобицької райдержадміністрації Максим Лісогор та голова районної ради Михайло Сікора спільно провели нараду  з керівниками управлінь, відділів та структурних підрозділів РДА. Було приділено увагу підготовці проведення чергового засідання Колегії райдержадміністрації та позачергової сесії районної ради.

Питання, що розглядались на нараді стосувались інформації про виконання районного бюджету Дрогобицького району за 2015 рік, про виконання Регіональної програми розвитку малого підприємництва на 2013-2015 роки, про проект Програми соціально-економічного  і культурного розвитку району на 2016 рік та про стан виконання розпоряджень та доручень голови облдержадміністрації та голови райдержадміністрації у  структурних підрозділах райдержадміністрації.

Крім цього Максим Лісогор закликав керівників підрозділів райдержадміністрації плідно попрацювати спільно з комісіями районної ради, які будуть засідати вже з наступного тижня.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua