» Інформація » З обласного бюджету на ремонт доріг виділили понад 282 мільйони гривень

З обласного бюджету на ремонт доріг виділили понад 282 мільйони гривень

Автор: admin1 от 15-03-2016, 12:11
 (голосів: 0)

З обласного бюджету на ремонт доріг виділили понад 282 мільйони гривеньУ вівторок, 15 березня, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму розвитку дорожньої інфраструктури та фінансування робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням доріг на 2016 рік. Програму презентував департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської ОДА.
За це рішення проголосувало 67 обранців.
Відповідно до Програми на перелічені в проекті рішення потреби передбачено фінансування в сумі понад 282,5 мільйони гривень. З них майже 154 млн грн скерують на ремонт доріг міжрайонного сполучення та сполучення у межах району. На резервний фонд дорожньої інфраструктури – 13,75 млн грн. 
"Ще 100 мільйонів гривень буде розподілено порівну між 20 районами області на ремонт доріг загального користування та комунальної власності, - зазначив в. о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло. - Додатковою умовою для фінансування доріг комунальної власності є співфінасування за рахунок коштів місцевих бюджетів: для сільських та селищних рад пропонується 10-відсоткове співфінансування, а для міст – 30%".
Окрім цього, ця програма передбачає фінансування робіт з освітлення пішохідних переходів в межах населених пунктів в сумі 5 млн грн.
Після затвердження програми Служба автомобільних доріг, районні державні адміністрації, органи місцевого самоврядування, об'єднані громади та депутати облради нададуть пропозиції щодо формування переліку доріг, які ремонтуватимуться в 2016 році за кошти обласного бюджету.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua