» Інформація » Учнівську молодь запрошують до участі у конкурсі пам’яті Івана Франка

Учнівську молодь запрошують до участі у конкурсі пам’яті Івана Франка

Автор: admin2 от 12-04-2016, 17:25
 (голосів: 0)

Учнівську молодь запрошують до участі у конкурсі пам’яті Івана ФранкаДепартамент освіти і науки облдержадміністрації та Львівська обласна Мала академія наук розпочали обласний заочний конкурс "Якби ти знав, як много важить слово…", присвячений 160-річчю від дня народження та 100-річчю пам’яті Івана Франка. До участі запрошують учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учнів (студентів) відповідного віку професійно-технічних, позашкільних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

"Основною метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Івана Франка, формування умінь і навичок літературної та дослідницької діяльності учнівської молоді, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів", - розповіла директор департаменту освіти і науки Олександра Небожук.

Кожен учасник має право представити на конкурс лише одну реферативну або дослідницьку роботу на визначену організаційним комітетом тематику. Матеріали приймаються до 16 травня на адресу: 79000, м. Львів, вул. Коперника, 42, КЗ ЛОР "Львівська обласна Мала академія наук", кімн. 26.

Результати конкурсу підіб’ють до 25 травня. Переможці отримають дипломи департаменту освіти і науки ЛОДА та цінні подарунки.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на Освітньому порталі Львівщини.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua