» Інформація » Цього літа у Меденицькій школі працюватиме англомовний табір

Цього літа у Меденицькій школі працюватиме англомовний табір

Автор: admin2 от 20-04-2016, 09:51
 (голосів: 1)

Цього літа у Меденицькій школі працюватиме англомовний табірТаке право школа отримала завдяки участі та перемозі у міжнародній освітній програмі «GoCamps». Ініціаторами участі в проекті стали меденицькі вчителі англійської мови, які самотужки, спільними зусиллями підготували та подали заявку до конкурсної комісії.

За результатами відбору статус «GoCamp» отримують 119 шкіл з 20-ти областей України, серед них — 5 навчальних закладів з Львівщині, у тому числі, Меденицька СЗШ І-ІІІ ст. Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей.

В рамках Року англійської мови, проголошеного Указом Президента України, Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

Прийом заявок від шкіл на участь у проекті проводився з 17 лютого. Протягом місяця команда проекту отримала 559 анкет з 24-х областей. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок. На другому місці Івано-Франківська область – 47 заявок, а на третьому – Львівська, від якої надійшла 41 заявка.

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми. Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, очікувана кількість дітей у мовному таборі, та інші деталі.

Повний перелік шкіл-переможців дивіться на сайті http://gocamps.com.ua/

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua