» Інформація » У рішенні Колегії райдержадміністрації зроблено наголос на економному та ефективному використанні бюджетних коштів

У рішенні Колегії райдержадміністрації зроблено наголос на економному та ефективному використанні бюджетних коштів

Автор: admin2 от 26-07-2016, 15:21
 (голосів: 0)

У рішенні Колегії райдержадміністрації зроблено наголос на  економному та ефективному використанні бюджетних коштів Під час розгляду питання про виконання бюджету Дрогобицького району за І півріччя 2016 року, з якого доповідав начальник фінансового управління Віталій Перхун, наголошувалося на пошуку резервів для наповнення бюджетів, а також забезпечення ефективного використання бюджетних коштів.

Серед потенційних додаткових джерел наповнення районного та сільських, селищних бюджетів названо податок на нерухомість; зменшення податкової заборгованості ( станом на 01.07.2016 року до бюджетів усіх рівнів недоїмка становить 94668,4 тис.грн., в тому числі до місцевого бюджету 1958,3 тис.грн., з них – 1180,4 тис.грн. з плати за землю. Найбільша заборгованість допущена зі сплати за землю підприємствами, адміністративно не підпорядкованими району, в сумі 1180,4 тис.грн).

Зазначалося, що у звітному періоді на 82,7% порівняно з першим півріччям минулого року зросли надходження від акцизного податку.

За підсумками розгляду керівникам бюджетних галузей доручено забезпечити виконання плану заходів з економного та ефективного використання бюджетних коштів та наповнення місцевих бюджетів. Сільським, селищним головам - подати у Дрогобицьку ОДПІ списки юридичних та фізичних осіб , які є власниками житлової та нежитлової нерухомості. Місцеві голови разом з податковою інспекцією мають вжити заходи та посилити контроль щодо надходжень податку на нерухоме майно. Окремий перелік доручень щодо ефективного використання коштів стосується відділу освіти (питання оптимізації та енергозбереження).

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua