» Інформація » Центр зайнятості » ДІЗНАЙСЯ БІЛЬШЕ ПРО СЕБЕ Як вибрати професію за темпераментом

ДІЗНАЙСЯ БІЛЬШЕ ПРО СЕБЕ Як вибрати професію за темпераментом

Автор: admin2 от 22-02-2017, 08:52
 (голосів: 0)

ДІЗНАЙСЯ БІЛЬШЕ ПРО СЕБЕ Як вибрати професію за темпераментомПрийшов час тобі серйозно задуматися на майбутньою професією? Батьки хочуть бачити улюблене чадо успішним адвокатом, дідусь мріє , що ти підеш його слідами і будеш хірургом, а ти хочеш стати зіркою шоу-бізнесу. Нічого дивного - це престижно, модно. Але твій найкращий друг вступає до кулінарної академії, можливо продовжити навчання з ним «за компанією»? Цілком ймовірно, що одна з цих професій дійсно підходить тобі. Але як зробити правильний вибір? Вибір майбутньої професії залежить від багатьох факторів: від твоїх інтересів, здібностей, потреби професії на ринку праці. Та найголовніше – кожна професія висуває свої вимоги до спеціаліста. В одних випадках потрібні креатині, енергійні працівники, в інших – неквапливі, схильні до глибокого аналізу спеціалісти. Тип темпераменту суттєво впливає на вибір майбутньої професії. Яким чином? Спробуємо визначити, до якого типу темпераменту, а їх чотири (холерик, сангвінік, флегматик, меланхолік), ти відносишся.

Любиш труднощі і перешкоди, здатний їх долати красиво, креативно. Інколи ти схильний переоцінити свої можливості, але це – не страшно. Ти швидко вникаєш в роботу, завжди все доводиш до кінця. Прагнеш самостійності і неохоче виконуєш вказівки начальства. Кажуть що ти наполегливий, та недостатньо настоюєш на своїй точці зору. Висновок: ти – холерик.

Холерики досягають великих успіхів у тих професіях, де необхідно володіти підвищеною концентрацією уваги та енергійністю. Вони - лідери. Особи цього типу темпераменту виокремлюються стійкістю до стресових ситуацій. За необхідності вони вміють швидко відновлювати свої сили. Та змусити холерика виконувати монотонну та одноманітну роботу важко. Хронічна втома настане не через великий обсяг роботи, а через необхідність стримувати енергію. Холерику протипоказані такі професії як садівництво, бібліотечна та бухгалтерська справа.

Рекомендовані професії: телерепортер, артист, дипломат, журналіст, постачальник, підприємець, хірург, пілот, диспетчер, водій тренер менеджер, будівельник, режисер, повар, слідчий, геолог, електрик і т.д.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua