» Інформація » Центр зайнятості » Лідер організації ветеранів АТО подякував колективу центру зайнятості за допомогу та уважне ставлення до побратимів

Лідер організації ветеранів АТО подякував колективу центру зайнятості за допомогу та уважне ставлення до побратимів

Автор: admin2 от 16-06-2017, 15:43
 (голосів: 0)

Лідер організації ветеранів АТО подякував колективу центру зайнятості за допомогу та уважне ставлення до побратимівУ Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання комісії щодо надання одноразової виплати допомоги з безробіття для започаткування власної справи .

У червні цього року заявили свої бізнес-ідеї 8 безробітних,з яких 6 учасники АТО та 2 осіб з особливими потребами, які пройшли підвищення кваліфікації у Львівському ЦПТО. Після успішного захисту бізнес-планів їм надали можливість отримати виплату для ведення свого бізнесу одноразово.

За 6 місяців 2017 року вести власну справу виявили бажання 19 осіб із числа безробітних. З них 3 особи - з особливими потребами, одна - з числа внутрішньо переміщених осіб та 7 учасників АТО. Особлива увага приділяється демобілізованим учасникам бойових дій. Фахові спеціалісти проводять для них семінари, тренінги, дні відкритих дверей, зустрічі з роботодавцями, профконсультаційні послуги. Одним це дає змогу відчувати себе затребуваними на ринку праці, інші реалізовують себе у веденні бізнесу.

За активну підтримку та доброзичливе ставлення до учасників АТО керівник відокремленого підрозділу Дрогобицького районного та міського округу Всеукраїнського Союзу Ветеранів АТО Олег Кіндратів вручив подяку колективу Дрогобицького МРЦЗ на чолі з директором Богданом Волошиним.

 

Начальник відділу активної підтримки безробітних С.Шараневич

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua