» Інформація » Центр зайнятості » Понад вісім тисяч осіб скористалися електронною чергою служби зайнятості

Понад вісім тисяч осіб скористалися електронною чергою служби зайнятості

Автор: admin2 от 28-08-2017, 13:09
 (голосів: 0)

Понад вісім тисяч осіб скористалися електронною чергою служби зайнятостіІз січня цього року на веб-ресурсі Державної служби зайнятості діє новий сервіс – «Електронна черга реєстрації безробітних», тобто клієнти можуть дистанційно, в режимі он-лайн, через рубрику «Електронні послуги» записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості.

У такий спосіб уже понад вісім тисяч жителів України змогли зарезервувати час на первинний візит з метою працевлаштування або отримання консультації з тимчасової зайнятості, вибору фаху, професійного навчання чи з юридичних питань. Для того, аби скористатися електронним сервісом, потрібно лише відкрити на сайті Державної служби зайнятості підрубрику «Електронна черга», вписати своє прізвище, ім’я, по-батькові, обрати мету відвідування, зазначити назву ЦЗ, а також дату та час візиту.

Застосування у повсякденній діяльності інтернет-технологій дозволяє розширити можливості самообслуговування відвідувачів, знизити ризики накопичення черг і водночас підвищити якість надання соціальних послуг у сфері працевлаштування.

До слова, на каналі Львівського ОЦЗ у мережі YouTube і на веб-сторінці ЛОЦЗ (www.dcz.gov.ua/lviv) для працедавців сформований і постійно оновлюється каталог відеорезюме безробітних, у якому налічується майже 400 самопрезентацій тимчасово непрацюючих жителів області. Також діє база відеовакансій, завдяки якій пошуковці роботи мають змогу обрати різні варіанти працевлаштування й детально ознайомитися з напрямами діяльності та специфікою виробництва майже 100 фірм і компаній. Окрім того, з метою оперативного укомплектування вакансій посадовці центрів зайнятості організовують он-лайн співбесіди для тих, хто шукає місце праці та його пропонує. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua