» Інформація » Центр зайнятості » У центрах зайнятості Львівщини вжиті протиепідемічні заходи

У центрах зайнятості Львівщини вжиті протиепідемічні заходи

Автор: admin2 от 16-03-2020, 17:28
 (голосів: 1)

У центрах зайнятості Львівщини вжиті протиепідемічні заходиДля запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 Львівська обласна служба зайнятості запровадила запобіжні дії: з 12 березня до 3 квітня скасовані всі масові та групові заходи, заплановані для населення та працедавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.

Установлені обмеження візитів безробітних до центрів зайнятості з метою пошуку роботи: у період карантину клієнти відвідуватимуть службу зайнятості не частіше одного разу на 30 календарних днів. Про наявність прийнятних пропозицій працевлаштування кар’єрні радники інформуватимуть безробітних у телефонному режимі або засобами електронного зв’язку.

Співпраця з представниками фірм і компаній буде проводитися з використанням дистанційних форм комунікації. У Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості навчання безробітних проходитиме дистанційно. На вході до приміщення центрів зайнятості або філій ЛОЦЗ кожному клієнту безконтактними термометрами вимірюватиметься температура, а також буде запропоновано скористатися дезінфікаторами.

Пошуковцям роботи рекомендується отримати необхідну інформацію з питань працевлаштування в режимі он-лайн на офіційних вебресурсах державної
служби зайнятості, зокрема сайтах «Єдине соціальне середовище», «Освітній портал», «Профорієнтація та розвиток кар’єри», а також на сайті Львівського обласного центру зайнятості та профілі ЛОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua