» Інформація » Центр зайнятості » Відбувся тренінг «Поінформований – значить захищений»

Відбувся тренінг «Поінформований – значить захищений»

Автор: admin1 от 18-11-2019, 17:35
 (голосів: 0)

Відбувся тренінг  «Поінформований – значить захищений»14-15 листопада фахівці 15-ти центрів зайнятості  Львівської області взяли участь в тренінгу «Поінформований – значить захищений» для підвищення обізнаності вразливого населення  Львівської області щодо безпечної міграції та працевлаштування, який проводився Благодійним Фондом «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії.

Мета тренінгу: Ознайомити учасників з проблемою торгівлі людьми та шляхи безпечної легальної міграції і працевлаштування.

На даному заході фахівцям служби зайнятості надали базову та достовірну інформацію по темі торгівлі людьми, проводились рольові ігри,орієнтували як  практично використовувати сучасні форми роботи для поінформованості клієнтів котрі мають бажання працювати за кордоном.

Після закінчення тренінгу учасникам вручено  сертифікати та роздано інформаційні листівки та буклети для використання в  практичній роботі роботі. Додатково набуті знання та оновлену інформацію щодо безпечної міграції та працевлаштування кожен із учасників буде доносити до відома клієнтів служби зайнятості на  інформаційних семінарах «Запобігання нелегальній трудовій міграції та експлуатації дитячої праці».

Відбувся тренінг  «Поінформований – значить захищений»

Відбувся тренінг  «Поінформований – значить захищений»

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua