» Інформація » Центр зайнятості » Виїзна акція в дитячому оздоровчому таборі «Веселка»

Виїзна акція в дитячому оздоровчому таборі «Веселка»

Автор: admin2 от 24-07-2014, 09:07
 (голосів: 0)

Виїзна акція в дитячому оздоровчому таборі «Веселка»Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів і почерпнути багато цікавого.

Відразу ж по закінченні навчального року починають функціонувати літні табори відпочинку. Основними завданнями роботи у цих таборах є: формування здорового способу життя, стимулювання творчості, виховання любові до праці. Спеціалісти Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості 22 липня відвідали табір «Веселка» в с. Старий Кропивник Дрогобицького району.

У таборі, де директором Ігор Кошак, діти надзвичайно активно взяли участь у різних конкурсах. Активність учасників була оцінена та відзначена призами міськрайонного центру зайнятості.

Вихователі та діти ознайомилися з інформаційними матеріалами та буклетами міськрайонного центру зайнятості. Працівники Центру провели бесіду на тему: «Нові професії на ринку праці». Також з учнями організували діалоги щодо вибору професій з використанням профдіагностичних методик, сюжетно-рольові ігри. В конкурсі знавців професій дітки розширили знання про світ професій, що допоможе їм у професійному самовизначенні.

Виїзне консультування учнів старших класів проводилось за допомогою «Мобільного центру профорієнтації населення».

Практика показує, що діти, які проводять канікули у таборі, залишаються задоволені своїм відпочинком та корисною інформацією, яку вони отримують.

 

Начальник відділу активної підтримки безробітних Дрогобицького МРЦЗ С. Шараневич 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua