» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Понад 27 тисяч громадян Дрогобиччини отримали сервісні послуги від фахівців податкової служби

Понад 27 тисяч громадян Дрогобиччини отримали сервісні послуги від фахівців податкової служби

Автор: admin2 от 6-04-2017, 16:52
 (голосів: 0)

Від початку 2017 року до Центру обслуговування платників Дрогобицької ОДПІ звернулося понад 27 тисяч платників податків, які отримали понад 4 тисячі адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг від працівників фіскальної служби.

Як свідчить статистика, найбільшою популярністю користуються послуги з видачі карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Видано 2079 таких документів. 

Відвідувачам пропонується широкий спектр послуг. Зокрема, приймання податкової звітності, видача довідок, проведення звірок та інше. «Ми дбаємо, щоб представники бізнесу і громадяни отримували якісне сервісне обслуговування, яке надає Центр обслуговування платників», – зазначив на зустрічі з платниками податків заступник начальника Дрогобицької ОДПІ Олег Демко.

Дрогобицька ОДПІ 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua