» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Понад 86 тисяч громадян Дрогобиччини (Дрогобича, Трускавця, Борислава) отримали сервісні послуги від фахівців податкової служби

Понад 86 тисяч громадян Дрогобиччини (Дрогобича, Трускавця, Борислава) отримали сервісні послуги від фахівців податкової служби

Автор: admin2 от 14-07-2017, 11:11
 (голосів: 0)

Понад 86 тисяч громадян Дрогобиччини (Дрогобича, Трускавця, Борислава) отримали сервісні послуги від фахівців податкової службиПротягом січня-червня 2017 року до Центру обслуговування платників Дрогобицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області звернулося 86380 громадян, які отримали адміністративні, консультаційні, інформаційні послуги, подавали податкову звітність від працівників фіскальної служби - повідомив заступник начальника Дрогобицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Олег Демко.

Адміністративних послуг з початку року надано 11309 платникам.

Як свідчить статистика, найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. У січні-червні 2017 року видано 5005 таких документів.

За реєстрацією книг обліку розрахункових операцій до ЦОПу звернулись 705 СПД, 133  за реєстрацією РРО та 888 за реєстрацією розрахункових книжок.

Надано 1343 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 1320 книг обліку доходів і витрат платника єдиного податку.

Нагадуємо, що у Центрі обслуговування платників Дрогобицької ОДПІ можна ознайомитись з останніми змінами до податкового законодавства, які розміщені на  інформаційних та тематичних стендах. Для зручності платників забезпечено доступ до мережі Інтернет, обладнані місця для заповнення звітності та очікування. Для вивчення громадської думки про роботу Центру встановлено скриньки для заяв та пропозицій.

 

Дрогобицька ОДПІ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua