» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Власники нерухомості Дрогобиччини поповнили місцеві бюджети понад 11 мільйонів гривень

Власники нерухомості Дрогобиччини поповнили місцеві бюджети понад 11 мільйонів гривень

Автор: admin1 от 13-07-2018, 11:54
 (голосів: 0)

Власники нерухомості Дрогобиччини поповнили місцеві бюджети понад 11 мільйонів гривень За січень-червень 2018 року власники нерухомості міст Дрогобича, Стебника, Трускавця, Борислава та Дрогобицького району перерахували до місцевих бюджетів на 11,17 мільйонів гривень, що на 46,97 відсотка або на 3,57 мільйона більше надходжень аналогічного періоду 2017 року.

Лідерами зі сплати податку на нерухомість є власники майна-юридичні особи, вони перерахували 8,9 мільйона, що на 29 відсотки або на 2 мільйона більше, ніж за аналогічний період минулого року. Фізичні особи сплатили 2,28 млн.грн.

Нагадуємо, що платники-юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають до фіскальних органів за місцезнаходженням об'єкта оподаткування декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Про суму нарахованого податку на нерухоме майно громадян-фізичних осіб повідомляють фахівці фіскальної служби за місцем податкової адреси таких фізичних осіб. Громадяни мають право звернутися до органу ДФС за місцем реєстрації та провести звірку даних. Однак, зробити це необхідно протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення, адже по завершенню цього терміну до моменту сплати податку буде нарахована пеня.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua