» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Землекористувачі та власники землі Дрогобиччини сплатили до бюджету понад 99 мільйонів гривень

Землекористувачі та власники землі Дрогобиччини сплатили до бюджету понад 99 мільйонів гривень

Автор: admin1 от 18-10-2019, 17:34
 (голосів: 0)

Землекористувачі та власники землі Дрогобиччини сплатили до бюджету понад 99 мільйонів гривеньНа Дрогобиччині суб‘єкти господарювання перерахували протягом січня - вересня 2019 року 99,2 млн. гривень земельного_податку, у тому числі юридичні особи сплатили  89,2 млн. гривень, фізичні особи – майже 10,0 млн. гривень. Ці кошти були спрямовані до місцевих бюджетів регіону.

Якщо порівнювати надходження цього платежу з аналогічним періодом минулого року, то коштів у поточному році перераховано на 15,0 відсотків або на 12,9 млн. гривень більше.
Фахівці Дрогобицького управління ГУ ДПС у Львівській області інформують, що відповідно до податкового законодавства, власники землі та землекористувачі сплачують плату за землю з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою. У разі припинення права власності або права користування земельною ділянкою плата за землю сплачується за фактичний період перебування землі у власності або користуванні у звітному році.


Дрогобицьке управління

ГУ ДПС у Львівській області

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua