» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Як отримати електронні довірчі послуги від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС

Як отримати електронні довірчі послуги від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС

Автор: admin2 от 24-09-2020, 14:14
 (голосів: 0)

Як отримати електронні довірчі послуги від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПССектор організації роботи організаційно-розпорядчого управління ГУ ДПС у Львівській області повідомляє, що для отримання електронних довірчих послуг від Кваліфікованого надавача довірчих послуг ІДД ДПС слід знати, що:

1. Строк чинності кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів становить не більше 2 (двох) років з моменту їх формування.

2. Відповідно до Регламенту Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС кваліфіковані сертифікати відкритих ключів надаються виключно в електронному вигляді шляхом їх розміщення на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС (www.acskidd.gov.ua) (далі – Сайт Надавача).

3. Згенерувати особисті ключі можливо:

3.1. Безпосередньо у відокремлених пунктах реєстрації Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС (далі – ВПР).

3.2. На Сайті Надавача за допомогою онлайн сервісу «Генерація ключів». Перед генерацією особистого ключа рекомендуємо переглянути «Відеоінструкцію з самостійної генерації ключів заявником».

4. У зв’язку з тим, що в межах електронних довірчих послуг не передбачено надання послуг з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, продаж або безоплатне надання носіїв ключової інформації, генерація особистих ключів виконується на носії користувача (з'ємні флеш-носії, оптичні носії CD/DVD, захищені носії ключової інформації тощо). Слід зауважити, що кожен особистий ключ користувача повинен бути записаний на окремий носій інформації.

5. Ідентифікація особи, яка звернулася до Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, здійснюється за паспортом громадянина України, а за його відсутності паспортом громадянина іншої країни із нотаріально засвідченим перекладом на українську мову, посвідкою на тимчасове/постійне проживання, посвідченням біженця або паспортом громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне місце проживання в іноземній державі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua