» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » За підсумками декларування місцеві бюджети Дрогобиччини поповняться на 3,5 млн. гривень

За підсумками декларування місцеві бюджети Дрогобиччини поповняться на 3,5 млн. гривень

Автор: admin2 от 22-05-2014, 09:47
 (голосів: 0)

За підсумками декларування місцеві бюджети Дрогобиччини  поповняться на 3,5 млн. гривеньПро підсумки деклараційної кампанії, яка тривала до 30 квітня, повідомив під час брифінгу заступник начальника Дрогобицької ОДПІ ГУ Міндоходів у Львівській області Віталій Скоропад. Подали декларації про отримані у минулому році доходи 2403 мешканці Дрогобиччини. З них 1534 задекларували майже 70 млн. гривень доходу, що підлягає оподаткуванню. До місцевих бюджетів міста і району за результатами декларування надійде понад 3,5 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб, що майже на мільйон гривень більше ніж у минулому році.

Найбільше громадян задекларували доходи від продажу рухомого майна – 376, спадщину і подарунки – 334, доходи від продажу нерухомості – 215 та від здачі в найм нерухомості - 155. Також декларували іноземні, інвестиційні та інші доходи.

Доходи двох дрогобичан перевищили мільйон гривень. Це вартість спадщини від членів сімї першого ступеня споріднення, що оподатковується за нульовою ставкою.

Скористалися правом на отримання податкової знижки 869 громадян, яким буде повернуто з бюджету понад 0,8 млн. грн. Проте, для таких фізичних осіб термін декларування не закінчився. Якщо у минулому році громадяни оплачували за навчання, страхування, іпотечний кредит, декларацію можна подати до кінця поточного року.

«Дрогобичани можуть долучитися до обговорення Концепції реформи декларування доходів громадян, яка викладена на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів,- зазначив, Віталій Скоропад. - Це не готовий законопроект, а концептуальні основи майбутньої системи декларування доходів, і всі небайдужі громадяни можуть взяти участь у формуванні оптимальної моделі цієї системи.»

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua