» Соціальний захист населення » Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати провела чергове та виїзне засідання

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати провела чергове та виїзне засідання

Автор: admin1 от 5-04-2017, 14:14
 (голосів: 0)

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати провела чергове та виїзне засідання5 квітня в Дрогобицькій РДА під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Скоропада відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на якому згідно графіку, поданого Дрогобицькою ОДПІ, заслухано платників, у яких середня заробітна плата у лютому 2017 року менша законодавчо встановленого мінімуму.

На засіданні заслухано шість суб’єктів підприємницької діяльності. За результатами засідання їх зобов’язано забезпечити виплату заробітної плати не нижче від мінімального розміру згідно чинного законодавства та дотримуватись в оплаті праці міжпосадових та міжкваліфікаційних співвідношень. Також комісія вирішила провести сьогодні в районі виїзне засідання, про результати якого буде повідомлено пізніше.

Робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати провела чергове та виїзне засідання

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua