» Соціальний захист населення » Якщо маєте борг з оплати житлово-комунальних послуг, субсидію отримаєте після його погашення або реструктуризації

Якщо маєте борг з оплати житлово-комунальних послуг, субсидію отримаєте після його погашення або реструктуризації

Автор: admin1 от 26-06-2018, 16:26
 (голосів: 0)

Якщо маєте борг з оплати житлово-комунальних послуг, субсидію отримаєте після його погашення або реструктуризаціїЗ 1 травня 2018 року в Україні діє оновлена програма житлових субсидій, за якою субсидія на наступний період не буде призначатися за наявності у споживача двомісячної заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг.

Згідно із постановою, у разі отримання інформації про прострочену більш як на два місяці заборгованості з оплати послуг, субсидія на наступний термін не призначається.

При цьому, якщо протягом двох місяців з дати інформування громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або уклав договір про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому разі – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладання договору.

За наявності двомісячної заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг у субсидіантів, яка накопичилися в минулому – до оформлення допомоги, субсидію на наступний період,  призначатимуть за умови її погашення або оформлення договору реструктуризації боргу.

Субсидію не призначатимуть лише за наявності заборгованості, загальна сума якої буде перевищувати 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або 340 грн.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua