» Соціальний захист населення » Віталій Скоропад провів засідання робочої групи з лагалізації зайнятості

Віталій Скоропад провів засідання робочої групи з лагалізації зайнятості

Автор: admin2 от 23-12-2020, 13:42
 (голосів: 0)

Віталій Скоропад провів засідання робочої групи з лагалізації зайнятостіСьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Скоропада відбулось засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

Віталій Скоропад наголосив, що виплата заробітної плати в конвертах” – проблема, яка гостро стоїть в нинішніх нестабільних економічних умовах. Є чимало суб’єктів господарювання, які не хочуть працювати в правовому полі. На сьогодні легалізація виплати заробітної плати, цивілізоване оформлення трудових відносин між працедавцями та найманими працівниками – це завдання загальнонаціонального масштабу, адже від рівня заробітної плати найманих працівників прямо пропорційно залежать надходження податку на доходи фізичних осіб, який є основним джерелом наповнення місцевого бюджету. Водночас проблема наповнення бюджету є гострою і потребує постійної та особливої уваги, оскільки негативними чинниками, які впливають на надходження до бюджету є тіньова зайнятість та «конвертні» зарплати.

За результатами засідання робоча група вирішила продовжити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо необхідності дотримання ними норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua