» Молодіжна політика » Для молоді Львівщини стартує набір на курс свідомих «Включайся!»

Для молоді Львівщини стартує набір на курс свідомих «Включайся!»

Автор: admin1 от 16-08-2018, 12:14
 (голосів: 1)

Для молоді Львівщини стартує набір на курс свідомих «Включайся!»28-29 серпня у Львові стартує проект для молоді Львівщини «Курс свідомих «Включайся!». Тренінговий курс відбувається в рамках Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, патрульної поліції Львівської області та ГО «Курси першої домедичної допомоги САВ» і є продовженням спільної роботи в сфері забезпечення особистої безпеки молоді та розвитку навичок домедичної допомоги. 
До участі у заході запрошуються молодь 16-30 років, яка проживає у Львівській області (перевага надається учасникам з районів Львівщини та ОТГ) 
Програма тренінгу включатиме дводенне навчання: 
1 день: психологічні аспекти стресостійкості. Тренер – Анна Лозова (практичний психолог) та ефективна самооборона (інспектори управління патрульної поліції) 
2 день: домедична допомога (Василь Кашуба, громадська організація «Курси першої домедичної допомоги «САВ») 
Організатори покривають витрати на проживання, харчування та роздатковий матеріал. Доїзд учасники оплачують самостійно.
Для участі в курсі необхідно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/wJZDpq2es9PMelZ22 до 16:00 год. 23.08.2018. Учасники, які пройшли відбір отримають повідомлення на електронну адресу 24.08.2018. 
Враховуючи вищезазначене, звертаємося з проханням забезпечити участь молоді та інформувати молодь вашого району, міста і об’єднаної територіальної громади про участь у заході, а також розмістити інформацію на офіційних сайтах районних державних адміністрацій та інших інформаційних ресурсах. 
Контактна особа: Софія Курман, тел.: 068 512 12 68.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua