» Фінанси » За тиждень на ремонт доріг виділили понад 47 млн гривень

За тиждень на ремонт доріг виділили понад 47 млн гривень

Автор: admin1 от 2-07-2016, 12:48
 (голосів: 0)

За тиждень на ремонт доріг виділили понад 47 млн гривеньУпродовж тижня з обласного бюджету, відповідно до замовлень головних розпорядників коштів, було виділено 81,3 млн грн. Більшу половину цієї суми – 47,1 млн грн надійшло на фінансування робіт, пов’язаних з ремонтом доріг загального користування державного і місцевого значення.
Про це повідомили у департаменті фінансів облдержадміністрації.
На виплату заробітної плати працівникам обласних бюджетних установ скеровано 25,4 млн грн, стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 1,2 млн грн, пільгових пенсій працівникам установ охорони здоров’я та будинків - інтернатів – 0,1 млн грн, щомісячних соціальних виплат дітям загиблих (померлих) учасників АТО, допомог демобілізованим воїнам, які повертаються з АТО – 0,2 млн грн, оздоровлення та відпочинок дітей – 0,6 млн грн.
Інші першочергові видатки профінансовано на 6,7 млн грн, з них на оплату продуктів харчування – 1,4 млн грн, комунальних послуг та енергоносіїв – 1,2 млн грн, придбання канцелярських та господарських товарів, надання послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 3,3 млн грн та проведення інших видатків – 0,8 млн грн.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua