» Інформація » Минулого тижня на потреби освітян та медиків виділили понад 26 млн гривень

Минулого тижня на потреби освітян та медиків виділили понад 26 млн гривень

Автор: admin1 от 22-02-2016, 13:15
 (голосів: 1)

Минулого тижня на потреби освітян та медиків виділили понад 26 млн гривеньУпродовж минулого тижня найбільше коштів з обласного бюджету отримала освітня галузь – 15,8 млн грн та охорона здоров’я – 10,6 млн грн. Загалом, відповідно до розпису доходів і видатків, у повному обсязі виділено 33,5 млн гривень.
Про це повідомили у департаменті фінансів облдержадміністрації.
Зокрема, також профінансовано органи державного управління на суму 0,1 млн грн, соціальний захист та соціальне забезпечення – 1,6 млн грн, культуру та мистецтво – 1,5 млн грн, фізичну культуру та спорт – 0,6 млн грн, ветеринарні лікарні та лабораторії – 3 млн грн, інші видатки – 0,3 млн гривень.
Із цих коштів на заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ спрямовано 17,5 млн грн, стипендію учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 0,7 млн грн; пільгових пенсій працівникам будинків-інтернатів, допомог малозабезпеченим громадянам області – 0,5 млн грн; оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 5 млн грн, медикаментів – 4,1 млн грн, продуктів харчування – 2,7 млн грн, канцелярських та господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 1,8 млн грн; інших видатків – 1,2 млн грн.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua