» Освіта » «Ходить по землі Святий Миколай…»

«Ходить по землі Святий Миколай…»

Автор: admin1 от 19-12-2016, 17:52
 (голосів: 0)

«Ходить по землі Святий Миколай…»У Підбузькому НВК відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Святого Миколая.

Директор НВК  Богдана Іваськів привітала  учнівський і педагогічний колектив із цим чудовим святом, бажаючи усім міцного здоров’я,  людського щастя, багатих дарунків від Святого Миколая. Класні керівники провели тематичні виховні години, на яких ознайомили школярів із життям Святого, його діяннями і вчинками.

Родзинкою святкування було майстерно проведене театралізоване  дійство «Ходить по землі Святий Миколай…»  учнями 6-го класу (класний керівник Людмила Стецяк). Відповідна гра акторів - шестикласників зворушила серця не тільки учнів НВК, а й учителів, батьків, гостей.

«Ходить по землі Святий Миколай…»Головна ідея свята – протистояння добра і зла, утвердження віри, надії і любові, чесності і справедливості.

Все дійство супроводжувалося хореографічною постановкою, танцями (художній керівник  Марія Галатяк).  Вміло на святі були поєднані акторська майстерність, художнє читання, танці, пісні (вчитель Олена Кузів) та презентація (вчитель Марія Тимчишак).

«Робіть добро, робіть добро і вам добро добром воздасться» - лунало з уст Любові Стецяк  і Миги Юлії.

Дирекція НВК висловлює щиру подяку батьківському комітету школи, які організували подарунки школярам від Святого Миколая.

То ж будьмо і ми всі добрими, щирими і милосердними, як наш Чудотворець Миколай, який щороку сходить із небес і обдаровує всіх дарунками.

«Ходить по землі Святий Миколай…»

«Ходить по землі Святий Миколай…»

«Ходить по землі Святий Миколай…»

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua