» Освіта » Конкурс юних господинь у Літинській школі

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Автор: admin2 от 3-03-2017, 14:25
 (голосів: 2)

Конкурс юних господинь у Літинській школіНайяскравішим заходом цих днів у Літинському НВК І-ІІ ступенів став конкурс “Міс Господарочка”, що, без перебільшення, перетворився на шоу-концерт. Все тут було по-справжньому, тому й журі, й глядачі-вболівальники отримали неабияке задоволення. 

Дванадцять юних учасниць виявили бажання змагатися за звання найкращої та отримати титул “Міс Господарочка”.

Розпочали, як і належить, з представлення своєї команди . Кожна команда підійшла до свого приставляння з веселим настроєм і креативністю.

Під час другого туру, який називався “Улюблена тема”, дівчатка довели, що всі вони надзвичайно талановиті і обізнані у кулінарії, рукоділля, домогосподарстві та швейні справі.У наступному турі дівчатам потрібно було виготовити свій кулінарний шедевр у вигляді незвичайного бутерброда.

У конкурсі " Гудзик нашвидкоруч" брали участь дві дівчинки де вони повинні були підібрати і пришити гудзик до різних видів тканин.

Надзвичайно цікавим та веселим був конкурс "Ліплення вареників", де брали участь усі дівчата, там вони майстерно вправлялись із тістом і зліпили гарні та смачні вареники. Глядачі теж не сумували, а взяти участь у вікторині де було відзначено найактивнішого та найобізнанішого глядача.

У наступному турі юні конкурсантки виступали у ролі дизайнерів і презентували глядацькій аудиторії неповторне дефіле. Вигадані моделі одягу були з старої чоловічої сорочки,  демонструвалася на подіумі під шквал оплесків, відповідну музику та відверте здивування безкінечній фантазії і творчості. До участі у дефіле долучилися і учениці 9 класу, які виготовили плаття із підручних матеріалів - поліетилену, шпалер, фольги, газет, ізоляційних стрічок, агротканини тощо. Їх доповнювали елегантні капелюшки, сумочки, парасольки, банти і біжутерія з того ж таки, ніким непередбачуваного, матеріалу. 

За конкурсами спостерігало журі , яке об'єктивно оцінювало кожний конкурс та в кінці оголосило результати та переможців конкурсу.

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Конкурс юних господинь у Літинській школі

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua