» Освіта » Школярі району активно долучилися до Всеукраїнської доброчинної акції

Школярі району активно долучилися до Всеукраїнської доброчинної акції

Автор: admin2 от 26-04-2017, 12:10
 (голосів: 0)

Школярі району активно долучилися до Всеукраїнської доброчинної акціїЗ 9 березня до 9 квітня у загальноосвітніх навчальних закладах Дрогобицького району проходила ХІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом – «Я хочу бачити життя!», яка була спрямована на збір коштів для закупівлі медичного обладнання в офтальмологічні відділення обласних дитячих лікарень України.

Збір коштів відбувся завдяки діяльності волонтерів загальноосвітніх шкіл. Кожен, хто зробив благодійний внесок до скриньки, отримував сердечко – наліпку, що створювало відповідну святкову атмосферу і довіру. Активну участь у Акції взяли учні та вчителі 28 навчальних закладів.

Проведення акції вже стало традиційним, діти активно, з цікавістю беруть участь у цьому заході. Усього було зібрано 17 тис. 130 грн. Зібрані  кошти були перераховані  на рахунок ВБФ «Серце до серця».

Ця благодійна акція об’єднує людей, наповнює дитячі серця добром та турботою про інших. Подяка всім, хто долучився до цієї важливої справи, адже кожна дитина має право бути здоровою та щасливою.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua