» Освіта » Вчителі математики ділились досвідом

Вчителі математики ділились досвідом

Автор: admin1 от 5-12-2017, 11:38
 (голосів: 0)

Вчителі математики ділились досвідомУ  методичному кабінеті відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації під керівництвом методиста  Марії Галушки відбувся семінар  учителів математики.

З питанням «Інноваційні методи на уроках математики» виступили Мирослава Дворян з Доброгостівського НВК I-III ст. Учитель математики Марія Мазур, також з Доброгостівського навчального закладу, продемонструвала відеосюжет уроку та поділилась досвідом  з питання «Інтерактивні методи на уроках математики». 

Василь Годзь,  учитель Опарівського  НВК I-II ступенів, продемонстрував «Як готувати учнів до олімпіад». У виступі він звернув увагу на форми роботи щодо підготовки дітей до олімпіадних змагань. Його  учні є щорічними переможцями районних олімпіад.

Підсумовуючи роботу семінару, методист Марія Галушка зазначила, що проблема обдарованості в наш час стає все більш актуальною. Це, насамперед, пов'язано з потребою суспільства в неординарних творчих особистостях. Помічати таких дітей, допомагати їм повірити в себе, розвивати їхні здібності і таланти – це одне із завдань кожного вчителя.

 

Вчителі математики ділились досвідом

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua