» Освіта » Екологічна акція в Летні

Екологічна акція в Летні

Автор: admin1 от 20-04-2018, 14:22
 (голосів: 0)

Екологічна акція в ЛетніЗ кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, у Летнянському НВК І-ІІІст. було організовано та проведено День довкілля. З лопатами, граблями та віниками відзначала цей день уся шкільна громада. Учні разом з учителями прибирали територію свого навчального закладу від минулорічного листя, сухої трави, сміття, наводили лад на клумбах, розчищали береги річки Летнянка, джерела, канави.

Екологічна акція в ЛетніСьогодні, 20 квітня, біля школи було висаджено багато тюльпанів, нарцисів, півоній, посіяно чорнобривці й айстри. Працювали всі, навіть малюкам 1 - 2 класів знайшлась робота, вони замітали подвір'я школи.

Учні 9 класу в ці дні працювали в Летнянському лісництві, теплицях, лісорозсаднику. Але найбільш до вподоби їм було садити молодий ліс. 
Тепер залишається кожному учню підтримувати цю красу, оберігати та доглядати за квітами та деревами. Ми впевнені, що такі дії дітей є закликом до всіх жителів села зробити його квітучим, зеленим, привабливим, щоб наступним поколінням було чим пишатися. Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їхніх  спільних зусиль стала чиста, причепурена територія рідної школи, села.

Екологічна акція в Летні

Екологічна акція в Летні
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua