» Освіта » Розмаїттям заходів відзначили свято мови в Уличненській школі

Розмаїттям заходів відзначили свято мови в Уличненській школі

Автор: admin2 от 14-11-2014, 10:34
 (голосів: 1)

Розмаїттям заходів відзначили свято мови в Уличненській школіВ Уличненській СЗШ І-ІІІ ст. День української писемності та мови відзначили низкою заходів. У його рамках пройшов День книги, учнівська конференція та свято мови.

День книги проходив за участю учнів-книголюбів 6-их класів під керівництвом завідуючої бібліотекою Наталією Путятицькою. На святі учні декламували вірші про книгу, інсценізували уривки казок, провели конкурс на кращого знавця приказок, загадок про книгу.

Свято рідної мови «Розквітай же, рідна мово!» підготували учні 8-Б класу з класним керівником, учителем української мови та літератури Марією Савчин. Свято супроводжувалося віршами про рідну мову, інценізаціями творів, презентацією «Скорбний календар української мови».Розмаїттям заходів відзначили свято мови в Уличненській школі Також проведена конференція для старшокласників «Українська мова у світі», яку підготували учителі української мови та літератури Леся Савостейко та Олена Братковська.

Співдоповідачами були учні 11-их класів Віра Пшеницька, Жанна Білан, Анастасія Білан, Вікторія Михайлюк з виступами «Цікаві факти про українську писемність та мову», «Нашого цвіту – по всьому світу», «Українська мова серед інших країн світу», «Українська мова в світі. Квітка Цісик».

Такі заходи для щколярів покликані виховувати патріотизм, закоханість у рідну мову.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua