» Культура » Працівники культури району долучилися до збору матеріалів для видань з історії культури та просвітницького руху Дрогобиччини

Працівники культури району долучилися до збору матеріалів для видань з історії культури та просвітницького руху Дрогобиччини

Автор: admin2 от 6-02-2019, 12:33
 (голосів: 0)

Працівники культури району долучилися до збору матеріалів для видань з історії культури та просвітницького руху Дрогобиччини5 лютого заступник голови райдержадміністрації Володимир Ханас взяв участь у нараді працівників культури району.

Володимир Ханас вручив подяку за перше місце в обласному творчому конкурсі, яке посів народний аматорський драматичний театр «Сурмач» народного дому села Раневичі, керівникові театру Варварі Котович.

Також заступник голови райдержадміністрації подякував присутнім за те, що вони відповідально поставилися до ініціативи райдержадміністрації створити своєрідний літопис подій Дрогобиччини, до якого увійдуть видатні вихідці, важливі події і дати в історії кожного населеного пункту. Володимир Ханас також доручив працівникам народних домів та бібліотек долучитися до ще двох важливих справ, які планується зробити в цьому році. Це — своєрідний каталог символіки кожного села та селища Дрогобиччини і альбом, до якої увійдуть сценарії і фото вертепів сіл Дрогобицького району з історії та сьогодення.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua