» Культура » Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона

Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона

Автор: admin1 от 21-02-2019, 12:03
 (голосів: 0)

Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона«Ти, рідна мово, скарб від Бога, живи в народу на устах» - саме під такою назвою в бібліотеці-філії села Сторона відбулася літературна година присвячена Міжнародному дню рідної мови, яку підготували і провели завідуюча бібліотеки-філії Оксана Ровдич та працівники народного дому Іванна Столяр, Василь Кузів та Зоряна Павлів.

Ведучими свята були Тарас Левицький і Олена Левицька. У виконанні учнів 6-9 класів звучали віршовані рядки про рідну мову Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, Ліни Костенко та інших. Молодші учасники заходу декламували вірші про мову сучасних дитячих письменників. Родзинкою свята стало майстерне виконання пісень про мову у виконанні Ростислава Кузіва, Богдана Куціра, Мар’яни Безик та Катерини Пагутяк.

Оксана Ровдич провела огляд літератури біля книжкової виставки «В слові відкривається душа», де наголосила, що тільки «рідна мова і рідне слово допоможуть нам у розбудові вільної, незалежної, процвітаючої України».

Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона

Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона

Свято рідної мови в бібліотеці-філії сула Сторона

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua