» Культура » У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською

У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською

Автор: admin2 от 19-04-2019, 11:00
 (голосів: 0)

 

У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською18 квітня в Дрогобицькій центральній районній бібліотеці відбулася зустріч з українською письменницею і поетесою, викладачем, науковцем, членом Національної спілки письменників України, лауреаткою премії імені Івана Франка, премії ім. Василя Стефаника, кількаразовою лауреаткою літературного конкурсу «Коронація слова» та Всеукраїнської літературної премії ім. Леоніда Череватенка , міжнародної літературної премія імені Миколи Гоголя «Тріумф» Марією Ткачівською. Модератором виступив  український поет, письменник, літературознавець, член Національної спілки письменників України Василь Кузан.
 Марія Ткачівська вперше завітала на Дрогобиччину й першою її зупинкою була наша книгозбірня. На зустрічі  письменниця  ознайомила присутніх з своєю творчістю. У доробку письменниці - поетичні збірки,  художні замальовки та есе німецькою мовою «Die Ukraine von A bis Z (witzig, würzig, interessant)» — «Україна від А до Я (весело, цікаво і з перчиком), романи.
п. Марія більш детально розповіла про свої творчі набутки, які з’явились нещодавно – романи "Я і мій Дон Жуан", «Голос перепілки». Свою розповідь авторка переплітала з читанням уривків з творів. Тонкий гумор пані Марії, її простота, легкість зробили цю зустріч теплою, атмосферною, спілкування –  напрочуд  відвертим та зворушливим. 
На зустріч з Марією Ткачівською завітала Гали́на Микола́ївна Жу́біль-Книш — українська письменниця і мисткиня з Дрогобича, яка побажала своїй колезі по перу, спробувати себе в інших жанрах.
На завершення зустрічі кілька слів вдячності сказала начальник відділу культури і туризму Дрогобицької РДА Надія Козар.
Вдячні слухачі мали змогу придбати книжки з автографом письменниці. Користувачам нашої бібліотеки авторка подарувала свої книжки.
У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською

У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською

У районній бібліотеці відбулася зустріч з письменницею Марією Ткачівською

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua