» Культура » В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею Оксаною Кузів

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею Оксаною Кузів

Автор: admin2 от 9-12-2016, 09:28
 (голосів: 0)

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею  Оксаною КузівОксана Кузів належить до тих письменників, які не пишуть чогось велемудрого, не філософують та не літають у захмарних світах. Її твори - з життя і про життя. Їх читають і домогосподарки, і кандидати наук. Жінка пише про те, що відбувається чи може відбутися у житті кожного з нас, про приховані родинні таємниці, гріхи та покаяння. Творчістю і своїм особистим прикладом сили-мужності в боротьбі за життя, тихим жіночим і материнським щастям вона доводить усім, хто втратив віру й надію, що усе можна змінити на краще.

Поезія Оксани Кузів вражає своєю простотою, відкритістю, незламною вірою, розумінням людської сутності і глибоким змістом, вона зворушує і бентежить, залишає в душі яскравий слід, спонукає до духовних роздумів, викликає вир добрих думок та приємних емоцій.

У творчому доробку письменниці не тільки поезія, а й прозові твори, які хвилюють читача своєю правдивістю. Книга «Адамцьо» увійшла до переліку 80 найкращих українських книжок за останнє десятиліття. 2016 року світ побачила збірка прози «Назови мене своєю», яка увійшла у п’ятірку кращих видань на Форумі видавців у Львові.

У цей день літературна вітальня наповнилась теплом, світлом, духовним піднесенням, яке подарувала своїм слухачам Оксана Кузів. Письменниця читала свої вірші. Пронизливими до глибини душі були й уривки прози, адже важко стримувати сльози, коли чуєш історії такі близькі кожному.

Багато теплих слів, добрих відгуків, найщиріших побажань було сказано в ході літературної зустрічі головою районної ради Михайлом Сікорою, першим заступником голови райдержадміністрації Віталієм Скоропадом та начальником відділу культури і туризму Надією Козар.

Оксана Кузів народилася в місті Бурштин Галицького району. З 1991 року живе і працює в Івано-Франківську. Закінчила Львівський державний університет ім.Івана Франка за спеціальністю викладач української мови і літератури. Працювала літературним редактором у газеті «Салон –плюс», коректором в обласних газетах «Івано-Франківський оглядач» та «Вечірній Івано-Франківськ», кореспондентом у Богородчанському часописі «Слово народу». Член Національної спілки журналістів України. 

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею  Оксаною Кузів

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею  Оксаною Кузів

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею  Оксаною Кузів

В центральній районній бібліотеці відбулася творча зустріч з письменницею  Оксаною Кузів

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua