» Фізкультура і спорт » Визначились переможці змагань з волейболу

Визначились переможці змагань з волейболу

Автор: admin2 от 17-02-2020, 13:52
 (голосів: 0)

Визначились переможці змагань з волейболуСпартакіада Дрогобицького району з волейболу, яку проводить Дрогобицька районна організація ВФСТ «Колос» АПК України за сприяння райдержадміністрації та районної ради, визначила призерів змагань. В спортивній залі ВПУ № 19 фіналістів груп кущових змагань заздалегідь було розподілено на дві групи, по три команди, надавши можливість зустрітись командам двічі. Абсолютний переможець Спартакіади з волейболу визначався у фінальній грі між Лішнею (орг.Микола Гуняк) та Підбужем (орг. Василь Степаник), які не залишили шансів молодим, перспективним волейболістам з Верхнього Дорожова (орг.Ігор Камінський) та команді з Довгого Гірського (орг. Петро Яворський). У фіналі волейболісти селища Підбуж зуміли нав’язати свій стиль гри Лішнянській команді та схилити терези перемоги на свою користь з рахунком 2:1.

Вручаючи нагороди, голова РО ВФСТ «Колос» Василь Кобільник висловив впевненість, що волейболісти району не зупиняться на досягнутому та зуміютьВизначились переможці змагань з волейболу розіграти також кубок пам'яті Михайла Берка. Організатори команд отримали пам’ятні відзнаки, а кращі гравці Іван Мищатин, Борис Дрозд (Довге), Михайло Грицай (Дорожів), Микола Християнин, Андрій Кміть, Мар’ян Маменко, Володимир Собко (Лішня), Орест Бокач, Віталій Гузан, Василь Писко, Михайло Кенц (Підбуж) нагороджені пам'ятними медалями. Найкращим та багатообіцяючим гравцем змагань визнаний Андрій Бейба з Верхнього Дорожова.

Організатори змагань висловлюють щиру подяку директору Вищого професійного училища № 19 Володимиру Маринкевичу та викладачу фізичного виховання Миколі Гуняку за всебічну підтримку у проведені спортивного заходу.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua