» Фізкультура і спорт » На початку червня на Дрогобиччині відбудуться чергові автоперегони

На початку червня на Дрогобиччині відбудуться чергові автоперегони

Автор: admin2 от 13-05-2021, 12:48
 (голосів: 0)

На початку червня на Дрогобиччині відбудуться чергові автоперегониДля забезпечення належного проведення міжнародних змагань, які сприяють промоції краю, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Шлярп провів сьогодні робочу нараду. У нараді взяли участь представники Трускавецької, Бориславської та Східницької ТГ, обласного управління поліції, Галицького автомобільного клубу, філії “Дрогобицький райавтодор”, ДП “Дрогобицький лісгосп”, КНП “Дрогобицька районна лікарня” та інші.

Було обговорено основні організаційні заходи та визначено відповідальних за їх виконання. Найголовніше, про що йшлося, забезпечення належного стану траси змагань та заходи безпеки учасників і глядачів. Доручення щодо підготовки дорожнього покриття отримали райавтодор спільно з Дрогобицьким лісгоспом та іншими лісовими господарствами, через землі яких проходить траса змагань.

Відповідним службам доручено забезпечити чергування автомобілів швидкої та ДСНС, здійснити маркування небезпечних ділянок траси, тимчасове обмеження руху під час проведення змагань.

Перший заступник голови райдержадміністрації попередив організаторів ралі про дотримання протиепідемічних заходів.

Після наради працівники поліції спільно з організаторами змагань провели обстеження траси автоперегонів.

Відповідні організаційні наради за участю старост, через округи яких проходить траса змагань, також відбудуться в територіальних громадах.

 

Довідково:

Автоперегони “ХІХ Ралі Галіція” проходитимуть на Дрогобиччині 4-6 червня цього року. Церемонія урочистого відкриття відбудеться у Трускавці 5 червня о 20.45. Швидкісні змагання пройдуть 5 червня у Трускавці та 6 червня — на трасі змагань (відповідно до карти). Закриття автоперегонів та церемонія нагородження— 6 червня о 19.30 год у Трускавці.

 

 

На початку червня на Дрогобиччині відбудуться чергові автоперегони

 

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua