» Колегія райдержадміністрації » За доручення голови райдержадміністрації в районі обстежать літні відпочинково-оздоровчі заклади

За доручення голови райдержадміністрації в районі обстежать літні відпочинково-оздоровчі заклади

Автор: admin2 от 19-05-2017, 16:02
 (голосів: 0)

За доручення голови райдержадміністрації в районі обстежать літні відпочинково-оздоровчі закладиСьогодні Колегія райдержадміністрації розглянула питання організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році. Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Марія Матієчко інформувала, що на території району влітку цього року працюватиме 2 стаціонарні дитячі оздоровчі табори та 10 літніх мовних пришкільних таборів. Окрім цього, діти, які належать до пільгових категорій, оздоровлюватимуться за кошти державного та обласного бюджетів у відпочинкових таборах області та в оздоровчих закладах на березі Чорного і Азовського морів.

Керівник апарату Руслан Щерба дав завдання відділу освіти клопотати перед депутатами районної ради для виділення 500 тис. грн з районного бюджету на літній відпочинок дітей.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко доручив комісійно обстежити табори, щоб переконатися, що для дітей буде організований змістовний відпочинок та безпечне перебування. До проведення розважальних та просвітницьких заходів він рекомендував залучити місцеві заклади культури, молодіжні патріотичні громадські організації. Начальнику Дрогобицького відділу поліції Андрієві Біласу голова РДА дав завдання взяти на контроль оздоровчі табори, щоб патрулюючи територію району, працівники поліції навідувалися і в ці заклади.

За доручення голови райдержадміністрації в районі обстежать літні відпочинково-оздоровчі заклади
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua