» Колегія райдержадміністрації » Для завершення процесу розробки туристичних маршрутів відділ культури сформував цільову програму

Для завершення процесу розробки туристичних маршрутів відділ культури сформував цільову програму

Автор: admin2 от 22-03-2018, 16:15
 (голосів: 0)

Для завершення процесу розробки туристичних маршрутів відділ культури сформував цільову програмуПро виконання Заходів щодо розвитку туризму та рекреації в Дрогобицькому районі за 2017 рік та затвердження відповідних заходів на 2018 рік на засідання Колегії райдержадміністрації доповідала начальник відділу культури і туризму Надія Козар.

Вона повідомила, що з метою створення умов для збільшення потоку туристів, створення конкурентоспроможної розвинутої туристичної інфраструктури шляхом раціонального використання туристичних ресурсів, що сприятиме збільшенню обсягу надходжень до бюджетів усіх рівнів від туристичної діяльності в минулому році проведено низку промоційних заходів: проведено кулінарний тур із популярним телеведучим Костянтином Грубичем, зроблено презентацію історичного екскурсійного туру до 75-річчя від створення УПА, проведено низку туристичних заходів із залученням молоді до Дня молоді, Дня незалежності України тощо. Надія Козар зазначила, що у районі опрацьовано всі туристичні маршрути за всіма існуючими в Україні видами туризму. Залишилося провести маркування та інші необхідні заходи для їхнього, так би мовити, узаконення. Для цих робіт потрібні кошти, тому відділ культури і туризму підготував цільову програму для затвердження її на сесії районної ради.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко наголосив, що галузь туризму є надзвичайно важливою для Дрогобиччини, де розташовані цікаві об'єкти та місця пов'язані з нашою історією, культурою, звичаями, а також неоціненні природні-рекреаційні багатства. Очільник району висловив сподівання, що плідна співпраця у цій сфері продовжиться з м.Трускавець (що підтвердив присутній на Колегії міський голова Андрій Кульчинський) та іншими адміністративними центрами Дрогобиччини. Голова районної ради Михайло Сікора звернув увагу на співпрацю з Державним історико-культурним заповідником “Нагуєвичі”, який є, можна сказати, центральним культурно-туристичним об'єктом району.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua