» Інформація » У Дрогобичі відбувається Антикорупційний форум органів місцевого самоврядування та громадських ініціатив

У Дрогобичі відбувається Антикорупційний форум органів місцевого самоврядування та громадських ініціатив

Автор: admin1 от 31-08-2016, 15:07
 (голосів: 0)

У Дрогобичі відбувається Антикорупційний форум органів місцевого самоврядування та громадських ініціативУ серпні 2015 року з ініціативи Львівської обласної державної адміністрації та Міжнародного фонду "Відродження" було оголошено конкурс "Зупинимо корупцію: громадська дія у Львівській області". Сьогодні, 31 серпня 2016 року, про результати та перспективи у сфері протидії корупції говорять на Антикорупційному форумі в місті Дрогобич. Серед учасників, представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування у Львівській області, журналісти.
Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський висловив вдячність громадським активістам за їхню систематичну антикорупційну діяльність та наголосив, що викорінення корупції – це справа тільки спільних зусиль, спільної праці влади та громадськості.
На форумі представили результати проектів, підтриманих МФВ, які спрямовані на подолання корупції у Львівській області. Зокрема, "Зменшення рівня корупції у лісовому секторі Львівської області" (ГО "Кластер деревообробки та меблевого виробництва"), "Моніторинговий комітет з раннього попередження корупції" (ГО "Товариство Юрій Дрогобич"), "Я не дякую хабарем" (ГО "Інститут масової інформації"), "Розширення спектру послуг "Особистого кабінету львів’янина" (ГО "На часі").
За результатами форуму буде напрацьовано механізми антикорупційної діяльності за декількома напрямками: публічність використання бюджетних коштів, прозорість у використанні землі та майна.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua