» Інформація » У Львові відбудеться обласний форум сім'ї "Українська сім'я: виклики і завдання"

У Львові відбудеться обласний форум сім'ї "Українська сім'я: виклики і завдання"

Автор: admin2 от 10-05-2018, 11:33
 (голосів: 0)

У Львові відбудеться обласний форум сім'ї "Українська сім'я: виклики і завдання"31 травня у Актовому залі ЛНУ ім. І.Франка (м. Львів, вул. Університетська, 1) відбудеться Львівський обласний форум сім'ї. Захід покликаний привернути увагу громадськості до зовнішніх загроз та внутрішніх проблем інституту сім’ї.

Метою Форуму є консолідація зусиль представників органів влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, церков та релігійних організацій, закладів освіти та медицини задля захисту українських сімейних цінностей та впливу на формування державної сімейної політики.

До участі у Форумі запрошено представників Уряду та парламентарів з Львівщини, керівництво області та районів, науковців, журналістів, освітян, представників громадськості, місцевого самоврядування, церков і релігійних організацій з усіх регіонів Львівської області.

В межах Форуму відбуватимуться пленарні засідання та робота по тематичних секціях (законодавчі ініціативи та формування сімейної політики; потенціал церков та релігійних організацій; виклики і завдання молоді та сучасних сімей; проблематика батьківства).

На Форумі ухвалять Резолюцію та представлять календарний план просімейних заходів на 2018 рік для розвитку інституту сім’ї в області.

Початок Форуму о 10.00, реєстрація з 9.00 до 9.50, закінчення роботи - о 18.00.

Для участі у Форумі необхідно зареєструватись тут.

Основні організатори: ГО «Платформа Розвитку Стосунків» спільно з Комісією УГКЦ у справах родини та Українським католицьким університетом за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua