» Інформація » У Трускавці презентували першу сучасну URBAN-бібліотеку

У Трускавці презентували першу сучасну URBAN-бібліотеку

Автор: admin2 от 19-01-2017, 18:28
 (голосів: 0)

У Трускавці презентували першу сучасну URBAN-бібліотекуУ четвер, 19 січня, мешканцям Трускавця урочисто презентували нову URBAN-бібліотеку. Послугами переобладнаної на сучасний манер читальні зможуть користуватися близько 2000 відвідувачів. Оновлені зали, комфортні умови, новітнє обладнання, передові технології – відтепер це все у вільному доступі трускавчан та гостей міста.

На презентацію першої URBAN-бібліотеки завітав й голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, а також представники місцевої влади та громадськість.

Варто наголосити, що URBAN-читальню вдалось відкрити за кошти Державного фонду регіонального розвитку – 980 тис грн та співфінансування Трускавецької міської ради – 110 тис грн. Згідно із проектом традиційну бібліотеку пострадянського зразка у місті перетворили на сучасну "урбаністичну". Завдяки цьому громада міста отримала простір для реалізації цікавих, соціально-корисних, культурно-освітніх, інформаційних, пізнавальних та інших заходів. Також тут можна значно розширити комплекс бібліотечно-інформаційних послуг – організовувати круглі столи, конференції, семінари, майстер-класи, зустрічі з цікавими, видатними людьми, що приїжджають до Трускавеця, а також значно зекономити бюджетні кошти на комунальних послугах. 

Зазначимо, у рамках проекту замінили вікна та вхідні двері на металопластикові, утеплили фасад. Крім того, реконструювали та відремонтували внутрішні стіни, підлогу та стелю; замінили існуючі внутрішні електромережі та електроопалення; облаштували санвузол та технічно-господарське приміщення; створили площадку для літньої тераси; відремонтували сходи та облаштували пандус; придбали техніку, обладнання, меблі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua